Top

Ik (zoek) werk.

Zoek je tijdelijk werk op onze dynamische luchthaven Schiphol of in de directe omgeving hiervan?
Wellicht kunnen wij wat voor je betekenen door het jaar heen, de mogelijkheden om heel flexibel te werken tot werken op een rooster behoord tot de mogelijkheden

Inschrijven & Werkwijze
Zoek in het vacatureoverzicht naar vacatures die aansluiten bij je werkervaring en interesses.

Wanneer je reageert op een vacature, komt je sollicitatie terecht bij een van onze ervaren medewerkers. Voldoe je aan het juiste profiel en kom je in aanmerking voor de functie, dan nemen we per mail of telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak op een van onze vestigingen. Aan de hand van een intakegesprek wordt bepaald of contact wordt opgenomen met de werkgever om je voor te stellen en mogelijk een sollicitatiegesprek in te plannen. Is de werkgever geïnteresseerd? Dan wordt je door ons geïnformeerd over de vervolgprocedure. Kom je niet in aanmerking voor de functie, dan houden wij je gegevens in ons bestand, zodat we je in de toekomst bij een (vergelijkbare) vacature direct kunnen benaderen.

Solliciteren / inschrijven
Als je nog niet weet welke richting je op wilt en open staat voor verschillende functies, vul dan hieronder het open sollicitatie / inschrijfformulier in. Vinden wij vacatures en bedrijven die mogelijk bij je passen, dan nemen wij contact met je op.

Meer informatie?
Bel voor meer informatie en vragen naar de dichtstbijzijnde Skyjob vestiging. Klik hier voor de contactgegevens. Wij helpen je graag!

Bottom
Top

Open sollicitatie / Inschrijfformulier

1. Persoonsgegevens

2. Curriculum vitae

3. Verzenden

Ik heb de privacyverklaring gelezen, volledig begrepen en aanvaard
Bottom